Final Fantasy XV overschrijdt de kaap van 6 miljoen

di 10/01/2017
Praga
0 reacties

Het minste wat je van Square Enix' Final Fantasy XV kan zeggen, is dat de game een schot in de roos was. Iets wat nu ook blijkt uit de verschepings- en verkoopscijfers.

Square Enix pakt vandaag trots uit met cijfers over het aantal verzonden units én digitale verkopen van Final Fantasy XV. Cijfers die om van te duizelen zijn aangezien ze de kaap van de zes miljoen eenheden overschrijden.

Final Fantasy XV voorziet spelers van aanvullende content en andere extra's en handigheidjes om de spelervaring te verrijken. Denk dan in de eerste plaats aan de gratis game update, Holiday Pack (gratis versie) en premium Holiday Pack+ DLC welke nu beschikbaar zijn om te downloaden.

Zij die het Holiday Pack (gratis versie) of het Holiday Pack+ downloaden, krijgen tevens toegang tot het “Moogle Chocobo Carnival”; een speciaal in-game event dat een bruisend festival in Altissia met zich meebrengt. Dit festival start op dinsdag 24 januari en is van korte duur.

Om spelers nog meer van Final Fantasy XV te laten genieten zullen regelmatige updates binnenkort de hoofdgame verrijken, zoals bijvoorbeeld premium DLC-content die spelers aanvullende gameplay-ervaringen biedt.

Ook ondergetekende was helemaal in de ban van FF XV.

Releasedatum
29/11/2016
Beschikbaar voor