s
r

"Final Fantasy 7 Remake-fans, hou je brievenbus in de gaten"

Heb je een fysieke of digitale copy besteld van Final Fantasy 7 Remake? Dan kan je de komende dagen maar beter van het internet wegblijven...

Gamers die een fysiek exemplaar hebben gepreordered van Final Fantasy 7 Remake zouden eerstdaags wel eens een verrassing in de bus kunnen krijgen. Square Enix heeft immers toestemming gegeven om de fysieke exemplaren eerder te versturen zodat de games zeker op dag van release, 10 april, in je bus zouden liggen. Het wil immers vermijden dat door de gevolgen van corona heel wat gamers hun exemplaar, dat ze netjes voorbesteld hadden, te laat zouden ontvangen.

Op hun Twitter-pagina zegt de ontwikkelaar dat de fysieke copies van Final Fantasy 7 Remake eerder werden uitgebracht en verstuurd om de kans van ontvangst bij de releasedatum te vergroten. 

Maar dat heeft natuurlijk ook zijn nadelen... Je kent het wel, die kerels die games vroeger ontvangen en dan volop content, video en geschreven, gaan posten op het wereldwijde web waardoor heel wat mensen ongewild spoilers te zien en te horen krijgen. Square-Enix, de uitgever van FF VII Remake, is zich hiervan bewust en verzoekt die spelers om geen spoilers van de game op het internet te plaatsen. 

Maar, een tweede keer maar, we weten inmiddels goed genoeg dat 'die spelers' zich hier niet zullen aan houden. Als je de game dus hebt voorbesteld en nog niet hebt ontvangen langs fysieke of digitale weg, dan weet je dus wat je te doen staat. Punt één, in uw kot blijven, en punt 2 het internet vermijden tot en met 10 april. Welke van die twee zou eigenlijk het moeilijkste zijn?

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments