Even langer wachten op Doom Eternal

di 08/10/2019
Joeri
0 reacties

Het mag niet zijn, maar toch is het helaas zo. Bethesda maakte zopas bekend dat we langer geduld moeten uitoefenen vooraleer we met Doom Eternal aan de slag kunnen.

Om voor de beste ervaring te zorgen, heeft het team wat extra tijd nodig. Daardoor wordt de release met enkele maanden uitgesteld naar 20 maart 2020. De oorspronkelijke release stond op 22 november gepland.

id Software is ervan overtuigd dat ze daarmee heel wat fans teleurstellen, maar ze hebben er wel alle vertrouwen in dat het het wachten waard wordt. 

Naast de verschoven releasedatum van Doom Eternal hebben ze nog een aantal andere veranderingen die ze graag kenbaar willen maken:

Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.
Doom Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.
Doom 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. Ze voegen Doom 64 toe als een pre-order bonus voor Doom Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door Doom Eternal te pre-orderen. Doom 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.

Releasedatum
22/11/2019