Essentiële keuzes leveren je 50% korting op in de PlayStation Store

do 20/02/2020
Praga
0 reacties

Eerlijk? Waarom zou je games nog meteen bij launch kopen? Als je een paar maanden geduld hebt, dan kan je ze vaak tegen een flinke korting, vaak zelfs de helft van de prijs, aanschaffen via de diverse digitale aankoopkanalen. Ook deze keer is het weer prijs in de PSN Store, want ook nu weer kan je een heleboel PS4-kleppers aanschaffen tegen de helft (of minder) van de prijs. 

Neem nu het geweldige Star Wars Jedi: Fallen Order dat in november 2019 verscheen en je toen 69 euro koste, wel die kan je nu aanschaffen tegen de prijs net geen 45 euro. De Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition kost je geen 99 euro meer, maar net geen 35 euro.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition tegen net geen 15 euro? Daar moet je zelfs niet over nadenken! Toch?

En zo zijn er nog een heleboel games die een plek verdienen in je collectie en die je tegen een voordeelprijs kan aanschaffen. Surf dus naar de PSN Store en scoor die extra procentjes. Want zoals we allemaal weten, het zijn de procentjes die het verschil maken.

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor