"Er was een remaster van Battlefield: Bad Company in de maak, maar die is geannuleerd"

Er was blijkbaar enkele jaren geleden een remaster van Battlefield: Bad Company in ontwikkeling, maar dat hele project is ondertussen geannuleerd. Dat liet Jeff Grubb, journalist bij VentureBeat, weten via Twitter na de EA-presentatie van afgelopen nacht.

Wat had kunnen zijn, is niet meer. Grubb lichtte jaren geleden al een tipje van de sluier rond een remaster van Battlefield: Bad Company, maar ondertussen heeft de man laten weten dat het hele project geannuleerd is. Wél bevestigde hij dat Battlefield VI weer rond moderne oorlogsvoering zal draaien, al zullen we waarschijnlijk nog een jaar moeten wachten vooraleer we daar de eerste beelden van zullen zien.

Electronic Arts liet gisteren weten dat ze volop bezig zijn met next-gen games, maar buiten enkele héél vroege Work In Progress-video's werd er niet veel getoond rond die titels. We zagen een voorzichtige eerste blik op wat leek een nieuwe Dragon Age van BioWare en enkele luttele seconden van soldaten uit de nieuwe Battlefield die in een testomgeving oprukten.

Nog even nostalgisch doen? Check dan vooral hieronder die launch trailer van de originele Battlefield: Bad Company.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments