Er is nu een officiële tool om je Fortnite-accounts samen te voegen

do 07/02/2019
Praga
0 reacties

Toen Fortnite op de Nintendo Switch verscheen ontstond er plots een groot probleem: ook al had je op de PlayStation een Fortnite-account, dan moest je op de Switch alsnog een nieuwe account maken, alles herbeginnen en kon je zelfs je V-bucks niet sharen. Maar Epic komt nu eindelijk met een officiële, definitief werkende tool naar buiten die het probleem oplost. Al je accounts samen onder 1 hoofdaccount en al je V-bucks en andere extra's tezamen onder diezelfde account.

Vorig jaar in september, toen cross-play een feit was, beloofde Epic met een zogenaamde merge tool op de proppen te komen. Deze is er nu en doet wat hij moet doen. Je moet gewoon een keuze maken welke van je accounts je wil houden, daarna in beide accounts inloggen en zowel je V-bucks als items vallen allemaal onder je hoofdaccount.

Werkt het voor elke account? Ja, op voorwaarde dat je, en we citeren even "must have played on Xbox One or Switch and the other on PS4 before September 28th 2018". Dit aangezien de feature gecreëerd werd om issues aan te pakken die zich voordeden bij het unlinken van PlayStation-accounts aan Epic-accounts. Wat op zich begrijpelijk is al wil dit uiteraard wel zeggen dat je oude(re) reserve-accounts die je eventueel hebt aangemaakt niet kan samenvoegen.

En het spreekt uiteraard voor zich dat gebande of disabled accounts helemaal niet in aanmerking komen.

Maak dus nu gebruik van de officiële Epic Games-tool om je accounts samen te voegen.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor