s
r

Er lijkt een remastered versie van Bayonetta naar pc te komen

Op 1 april releasete Sega een 8-bit Bayonetta-spel op Steam, bij wijze van aprilgrap. Althans, dat dachten we. Wie de achievements van de gratis kleine game onder de loep neemt, ontdekt namelijk een teaserwebsite die wellicht naar een pc-announcement van de eerste Bayonetta-titel aftelt. De timer telt af naar 10 (of 11) november, afhankelijk van tijdszone.

Als je jouw schermhelderheid serieus de hoogte injaagt terwijl je op de teaserpagina van de aankomende titel staat, ontdek je alvast onderliggend promomateriaal.

Het promomateriaal dateert van de release van de eerste Bayonetta-game, wat erop zou kunnen wijzen dat die eerste titel opnieuw zou verschijnen in een HD-versie. Wat dieper onderzoek in de paginabron zou erop wijzen dat het spel op pc zou verschijnen. Over andere current-gen systemen zoals de PlayStation 4 en Xbox One zijn er geen aanwijzingen.

Zoals je misschien wel weet, was Bayonetta een gesmaakte actietitel voor fans van series zoals Devil May Cry. De tweede titel in de reeks verscheen echter enkel op Wii U na een exclusiviteitsdeal met Nintendo, waardoor de culthit een groot publiek miste met zijn tweede versie.

Een remaster zou een groot publiek kunnen opwarmen voor aankomende Bayonetta-content. Althans, zo bekijk ik het. Wat denk jij? Krijgen we eindelijk een pc-versie van de game, of is dit gewoon ijdele hoop?

Releasedatum
10/24/2014
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments