Epic voegt bots toe in vernieuwd matchmaking-systeem Fortnite

di 24/09/2019
Lazlo
0 reacties

Je kent het gevoel wel: je begint een nieuw wedstrijdje in de hipste Battle Royale van het moment, loopt even doelloos rond op de map op zoek naar betere gear, je stoot een andere -meer ervaren- speler tegen het lijf, en bam, game over. Daar hoopt Epic Games nu iets aan te doen met een herwerkt matchmaking-systeem voor Fortnite Battle Royale.

Het doel van de herwerkte matchmaking is om nieuwe spelers of minder getalenteerde Battle Royale-fanatici een groter gevoel van rechtvaardigheid te geven. Met andere woorden: hen niet meteen het loodje laten leggen en meer in hun eigen gewichtsklasse laten boksen. De voornamelijkste verandering hierin is de introductie van bots. Die zullen gematched worden aan jouw vaardigheidsniveau. Hoe beter je wordt, hoe minder bots je tegenkomt in het spel. Competitieve Fortnite-spelletjes houden het uiteraard wel 100% bot-loos.

Epic plant de nieuwe matchmaking zachtjes in verschillende regio's te releasen. Wanneer dat goed gaat, zal het team achter de Battle Royale-modus het systeem uitbreiden tot het uiteindelijk wereldwijd in voege treedt.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor