Enkele concepten van nieuwe Mad Box-console vrijgegeven

di 08/01/2019
Randy
0 reacties

De CEO van Slightly Mad Studios - ontwikkelaar van Project CARS 2 en tevens het bedrijf achter de nieuwe console Mad Box - heeft op Twitter wat concepten en details vrijgegeven rond het hebbeding.

Over de interne en uiterlijke hardware wordt er nog druk gediscussieerd binnen het bedrijf. Over het iets abstractere concept (foto 1) is CEO Ian Bell nog niet helemaal overtuigd. "Ik denk dat we dat specifieke design wat zouden afzwakken moesten we deze lanceren", zo verklaart hij.

De studio zou momenteel erover nadenken om volledig digitaal te gaan, daarom zijn er in de mock ups geen DVD- of Bluray-slots te vinden. Voor de controller is er ondertussen een partner gevonden die zich daarover ontfermt. "En ja, er zullen exclusieve games verschijnen, maar dat is de keuze van de ontwikkelaars, natuurlijk. Ik ben niet volledig into exclusiviteit en zou zelfs timed exclusives verkiezen", zo geeft Bell nog mee. Hij heeft ook net een slogan-competitie gelanceerd. "De beste slogan voor de Mad Box krijgt 10.000 dollar en levenslang gratis game. Geen grap."