Eindelijk derde map voor PlayerUnknown's Battlegrounds!

wo 21/02/2018
Praga
0 reacties

Een van onze favoriete online shooters van het moment, namelijk PlayerUnknown's Battlegrounds, krijgt er binnenkort eindelijk een derde map bij! Naast het Russisch getinte Erangel en de, laat ons zeggen Zuid-Amerikaans getinte woestijnmap Miramar, mogen we dus nog dit jaar, voor de zomer een derde map verwachten.

Wordt het een sneeuwlandschap? Een jungle? Of iets compleet anders? In maart weten we het!

Voorts mogen we in maart een nieuwe roadmap voor de toekomst van PUBG verwachten vertelde developer Bluehole via een nieuwe Steam-update. En een van de hoogtepunten is daar dus weggelegd voor de derde map.

We twijfelen er niet aan dat de makers van PUBG de hete adem van Fortnite in hun nek voelen. Epic pakt immers regelmatig, bijna wekelijks zeg maar, uit met nieuwe updates en features, is helemaal gratis en speelbaar op alle platformen (misschien zelfs Switch binnenkort). Met andere woorden de hoogste tijd voor Bluehole om in actie te schieten!

Uiteraard kunnen we niet ontkennen dat de studio heel druk in de weer is met het aanpakken van de cheaters, vooral Chinezen, al is dat volgens ons toch ook een beetje aan hun eigen te wijten...

Maar bon, laat ons de toekomst goedgemutst tegemoet zien, want we zijn nog steeds fan van PUBG (en ook Fortnite), en dus razend benieuwd naar de derde map.

Daarbovenop mogen we eerstdaags een dikke update verwachten waaronder ping based matchmaking.

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor