Eerste beelden van de Harry Potter-game van de makers van Pokémon GO

ma 11/03/2019
Randy
0 reacties

De eerste beelden van Harry Potter: Wizards Unite, de mobiele game van de makers van Pokémon GO, zijn een feit. Op de officiële website zijn enkele korte video loops te zien met wat gameplay.

"Het kwade bedreigt de tovenaarswereld en dat heeft als gevolg dat artifacten, wezens, mensen en herinneringen myserieus opduiken in de Dreuzelwereld. Tovenaars en heksen van over de hele aardbol moeten samen het mysterie oplossen, de donkere magie trotseren die rond de "Foundables" hangt en hen terugbrengen naar hun rechtmatige plek." Aldus de motivatie om Harry Potter: Wizards Unite te installeren op je smartphone.

Je speelt als een rekruut binnen de "Statute of Secrecy Task Force" en werkt samen met de Ministry of Magic en de International Confederation of Wizards. De in-game kaart laat hints zien waar je die magische Foundables kan terugvinden. Magie bevecht je het best met magie en dus krijg je een hele reeks toverspreuken tot je beschikking. De Spell Energy die zo'n spreuk kost kan je terug vullen door voedsel en drank te verzamelen op echte Dreuzellocaties.

Meer info kan je terugvinden op de website.