Een pak gratis extra's en uitbreidingen voor Battlefield 1/4-spelers

di 10/07/2018
Praga
0 reacties

Op 19 oktober ligt Battlefield V in de rekken. Hoog tijd dus voor de fans die vanaf het eerste uur willen knallen om goed voorbereid te zijn. Heel wat spelers halen dus beter nog maar eens Battlefield 1 of Battlefield 4 van onder het stof. Het zal hen geen windeieren leggen...

Onder de vlag van "De weg naar Battlefield V" gaat EA deze zomer immers uitpakken met een pak extra's en gratis uitbreidingen voor zowel Battlefield 1 als Battlefield 4. Dit uiteraard nog steeds onder de voorwaarden dat je het basisspel in huis moet hebben. Cool is alvast dat heel wat van deze extra's ook zullen gebruikt kunnen worden in Battlefield V. Denk dan onder andere aan een exclusieve paratroeper-uitrusting en wapenskins.

 Gratis uitbreidingen? Ja!

  • In aanloop naar de launch van Battlefield V zal EA elke uitbreiding voor Battlefield 1 en Battlefield 4 gratis wegschenken. De makkelijkste manier om deze niet te missen is de releasekalender in de gaten te houden.
  • In mei scoorden spelers de Battlefield 1-expansion In the Name of the Tsar, waarbij ze zich konden aansluiten bij het grootste gemobiliseerde leger van de Eerste Wereldoorlog. Dit op zes enorme maps. Niet lang daarna kon je meedoen aan de Britse amfibische aanval op het Gallipoli-schiereiland van 1915 in de Battlefield 1-uitbreiding Turning Tides.
  • Vóór het einde van deze maand worden twee van de meest beruchte gevechten uit de Eerste Wereldoorlog gratis weggegeven met Battlefield 1 Apocalypse.
  • Heb je de vorige gratis uitbreidingen gemist? Maak je dan geen zorgen! Je krijgt immers nog steeds de kans om deze te scoren in de nabije toekomst.

Work hard, Play hard:

  • Er zullen ook wekelijkse in-game beloningen te verdienen zijn voor Battlefield 1. Door je aan te melden bij Battlefield 1, krijg je een nieuwe menu met daarop daily missions waarmee je diverse beloningen kunt vrijspelen. Denk hier onder andere aan wapenskins, gear, Dog Tags en Squad XP Boosts. Deze beloningen komen wekelijks vrij en kunnen tijdens die periode worden verdiend. Heb je er door omstandigheden een paar gemist? Geen probleem, want ook nadien zal je nog kans maken om deze binnen te halen.
  • Frequente in-game missies gebaseerd op de uitbreidingen en sterrenbeelden van de dierenriem.

Map-rotaties:

Op maat gemaakte map playlists worden elke dinsdag geroteerd. Zo kan je kennis maken met de diverse Battlefield 1-mappen en spelmodi, en kan je tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik maken om je wekelijkse en dagelijkse challenges tot een goed einde te brengen

Pimp je Battlefield V-uitrusting voor de release:

  • De Battlefield 1 in-game beloningen bevatten eveneens periodieke, exclusieve vanity items voor Battlefield V, beschikbaar voor gebruik in het spel na de release.
  • In Battlefield V kun je je compagnie-soldaten aanpassen via Special Soldier Sets met wapenskins, camopatronen, hoofduitrustingen en gezichtsverf voor de Britse Special Air Service en Duitse luchttroepen. Zes hiervan zijn beschikbaar wanneer je de Battlefield V Deluxe Edition pre-ordert, maar de enige manier om twee extra soldatensets te verdienen is via de Weg naar Battlefield V.

 

Releasedatum
20/11/2018
Beschikbaar voor