s
r

EA rekent op meer dan 5 miljoen verkochte Anthem-exemplaren binnen twee maanden

De shared world sci-fi shooter Anthem moet en zal een succes worden, aldus EA. De uitgever van BioWare's nieuwste game gelooft er namelijk in dat er tussen de 5 en 6 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht zullen worden voor het einde van het fiscale jaar.

Dat fiscale jaar eindigt op 31 maart, wat wil zeggen dat EA veel goede hoop heeft op een meer dan geslaagde launch. Dat er veel interesse is in Anthem, is al duidelijk uit de sterke speelcijfers van de bèta, die de afgelopen twee weekends plaatsvond. Toen werden alvast meer dan 40 000 000 speeluren gelogd in de game.

Anthem releaset op 22 februari, wat wil zeggen dat de shared world-titel zes weken tijd heeft om de verwachtingen in te lossen. Hoewel die doelstelling al voor de speeltest werd opgesteld, blijft EA-ceo Andrew Wilson geloven in het streefcijfer. Zelfs met alle technische problemen waar spelers de voorbije twee weekends mee te kampen hadden.

Ik nam ook deel aan de VIP-demo, alsook de demo van het voorbije weekend, en zie vooral nog veel werk aan de game. Mijn bevindingen lees je hier.

Ben jij van plan Anthem in huis te halen? Of zal jij niet één van die 5 tot 6 miljoen geplande expemplaren aanschaffen?

Releasedatum
02/22/2019
Beschikbaar voor

4 reacties

40.000.000*

Rating:0

Volledig juist, wat te snel geweest. Ik pas het aan!

Rating:0

Mocht het toch beter zijn dan de demo, wacht ik nu met plezier zekers 2 maanden

Rating:0

Ik zit al een tijd te wachten op het nieuws dat ze de release gaan uitstellen, maar dat blijft maar uit ...

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments