EA deelt eindejaarskado's uit in Star Wars Squadrons

We naderen het einde van het jaar en dat is hét moment om kadootjes uit te delen! Gelukkig zijn ze ook bij Electronic Arts van dat gedacht, want ze hebben heel wat lekkers in petto voor Star Wars Squadrons!

Toen Star Wars Squadrons verscheen in oktober was het meteen een groot succes, ook al had EA van bij het begin aangekondigd dat ze niet al te veel nieuwe content op de markt zouden gooien voor deze game. Toch kwamen ze enkele weken geleden op de proppen met nieuwe content gebaseerd op de Star Wars-reeks The Mandalorian. En vandaag kondigen ze niet één, maar twee content drops aan!

De eerste update wordt volgende week woensdag 25 november al gedropt. Hierin wordt Fostar Haven, een van de leukste missies in de single player, toegevoegd aan de speelbare maps in de multiplayer. Daarnaast worden er ook enkele nieuwe componenten voor je schepen toegevoegd zoals de Boost Extension Kit, Raketten, Prototype Piercing Torpedoes en een Anti-Material Rocket Turret.

De tweede update mogen we in december verwachten en bevast twee iconische starfighters, eentje voor elke factie:

  • A/SF-01 B-wing Starfighter is beschikbaar voor piloten van de New Republic
  • TIE/d “Defender” Multi-Role Starfighter wordt toegevoegd aan de vloot van de Imperial Navy

Naast deze nieuwe ruimtetuigen introduceert ontwikkelaar EA Motive ook Custom Matches voor de zeven beschikbaar maps. En dit zowel in de Dogfight als Fleet Battles modi. Deze Custom Matches zullen het spelers makkelijker maken om deel te nemen aan tornooien die door de community zelf worden georganiseerd.

 

Releasedatum
10/02/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments