Drake en Ninja breken gigantisch Twitch-record

Meer dan 600.000 mensen keken naar hun Fortnite-stream!

do 15/03/2018
Randy
0 reacties

De Fortnite-streamer Ninja is al een tijdje één van de populairste Twitch-persoonlijkheden. Zijn streams halen moeiteloos tien- tot honderdduizenden kijkers en dat is ook de wereldbekende rapper Drake niet ontgaan. Vorige week volgde hij Ninja nog op Instagram, maar gisteren deelden ze enkele uren lief en leed tijdens enkele potjes Fortnite.

En dat zorgde voor een Twitch-record, want de stream van Ninja lokte het grootste aantal live-kijkers op elk gegeven moment. De teller tikte op het hoogtepunt af op 635.000 kijkers die de uitzonderlijke speelsessie van de populaire streamer en de rapper meevolgden.

Het mooist van al? De stream was ook best entertainend om te volgen, zij het dat de start wat moeizaam was door communicatieproblemen tussen Ninja en Drake. Ninja's vrouw had ook even een compleet fanmomentje, maar de streamer zelf bleef behoorlijk rustig, al kon hij zijn geluk niet op. Een Twitch-record, enkele mooie Fortnite-plays én hoogstwaarschijnlijk een pak reclame-inkomsten, lucratief avondje dus. Ter vergelijking: het vorige record stond op 388.000 kijkers.

Watch Squads with Drake, Travis and JuJu you heard me. | @Ninja on Twitter and Instagram from Ninja on www.twitch.tv

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor