s
r

Dit zijn jouw gratis games voor deze week (24/04)

Is er een woord dat mooier in je oren klinkt dan gratis? Ja! Twee woorden, namelijk gratis en games, gratis games dus. Ook deze week serveren we jullie een handige lijst met games die je gratis kan spelen. Je hoeft er dus niets voor te betalen, en sommige van deze games kan je voor altijd toevoegen aan je collectie.

PlayStation Plus

Met Uncharted 4: A Thief's End liet Naughty Dog verder zien wat ze in huis hadden op de PlayStation 4. Een action-adventure game zwaar geïnspireerd door onder andere Indiana Jones en een titel die het genre weer naar een hoger niveau tilde. Sowieso een must-play.

De racegame Dirt Rally 2.0 is nog maar een dik jaar geleden verschenen, maar critici - waaronder onze eigenste Kevin - waren het er unaniem over eens: één van de beste rally-titels aller tijden.

Je hebt dit weekend trouwens geen PlayStation Plus nodig om aan de slag te gaan met Call of Duty: Warzone. Vanaf vandaag 19u00 tot en met maandag 19u00 kunnen Warzone-spelers ook de multiplayer spelen, en dat op vijf maps, zijnde Aniyah Incursion, Hovec Sawmill, Khandor Hideout, Shoot House en Talsik Backlot.

PlayStation Play at Home

Met Uncharted: The Nathan Drake Collection krijgen gamers 3 games voor de prijs van 0 euro. De remasters zijn trouwens van degelijke tot heel goeie kwaliteit, dus sowieso aanraders voor zij die nog niet bekend zijn met de franchise of nog 's opnieuw de avonturen van Drake & co willen beleven.

Journey is dan weer meer arty farty maar op een goeie manier. Heel rustgevend, wat op zich best welkom is in deze vreemde tijden.

PlayStation Now

Al je games reeds uitgespeeld en op zoek naar iets nieuws? Probeer dan Sony’s PlayStation Now. Momenteel betaal je uitzonderlijk 44, 99 euro ipv 59, 99 euro om 12 maanden toegang te krijgen tot Sony’s gamesbibliotheek. De promotie is geldig voor iedereen zonder actief PS Now abonnement en enkel online beschikbaar via de PlayStation Store.

PlayStation Now bevat meer dan 700 games en maandelijks worden er extra topgames toegevoegd die voor een beperkte periode beschikbaar zijn. Zo kwamen begin april 3 exclusieve titels naar PS Now: Marvel's Spider-ManJust Cause 4 en The Golf Club 2019.

De PS4-, PS3 en PS2-games kunnen op een PS4 of pc worden gestreamd zodat je gelijk waar kan spelen. Je kan de content bovendien op een PS4 downloaden om een game-ervaring in de allerhoogste kwaliteit te genieten.

Steam

XCOM 2, de sequel op XCOM: Enemy Unknown uit 2012, is vanaf vandaag tot en met 30 april gratis speelbaar via Steam. Wil je nadien deze geweldige turn-based strategy game verder spelen, dan kan je deze aanschaffen tegen een korting van 75 procent, en zal je voortgang overgezet worden in de volledige game.

Hebben is houden, en houden is hebben. Total War: Shogun 2, nog zo’n fantastische game uit de Total War-serie, is vanaf 27 april tot en met 1 mei gratis te downloaden op Steam (en wordt na download dus permanent toegevoegd aan je Steam-bibliotheek). Noteer de downloadpagina dus snel in je agenda!

Epic Games Store

Deze week kan je gratis aan de slag met For the King: Deze game bevat een mix van diverse elementen waaronder strategie, turn-based combat en roguelike elementen. Elke speelsessie is anders omdat de mappen, quests en events procedureel gegeneerd worden. Je kan de game zowel in single player als in lokale en online co-op spelen.

Noteer ook dat je vanaf 30 april zowel het huiveringwekkende Amnesia: The Dark Descent als de A-RPG Crashlands gratis kan binnenhalen via de Epic Games Store

Xbox

Ook Xbox-gamers kunnen via de Xbox Game Store gratis aan de slag met Crackdown en Crackdown 2 maar ook met Too Human.

Xbox Games with Gold

Heb je een Xbox Live with Gold-abonnement, dan kan je gratis genieten van titels als waaronder Project CARS 2 en Fable Anniversary. Project Cars 2 is de hele maand april beschikbaar op Xbox One, terwijl de Knights of Pen and Paper Bundle beschikbaar is vanaf 16 april tot 15 mei op Xbox One.

Zowel Xbox One- als Xbox 360-gamers met een Xbox Live Gold-abonnement konden Fable Anniversary binnenhalen van 1 tot en met 15 april. Sinds 16 april werd deze vervangen door Toybox Turbos, dat beschikbaar is tot 30 april.

Ubisoft

Er loopt momenteel een gratis trial voor The Division 2 waarbij iedereen de game 8 uur speeltijd krijgt, waarin je het verhaal speelt van The Division 2 en je agent naar niveau 8 laat stijgen door activiteiten in de game. Dit op pc en consoles via Uplay, PSN, Xbox Store en Epic Games Launcher. 

De Monopoly-videogame is vanaf vandaag tot en met 27 april gratis te spelen op PC via Uplay. Met de Monopoly videogame speel je het bekende bordspel op drie unieke, levende 3D-borden. Naarmate je vooruitgang boekt en investeert in je buurten, komen steden leven. Monopoly is ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. 

Bandai Namco

Vanaf vandaag tot en 10 mei kan je ook gratis aan de slag met een heuse klassieker, namelijk PAC-MAN Championship Edition 2. Deze is gratis te downloaden en te spelen voor PlayStation 4Xbox One en pc (Steam).

En das nog niet alles want uiteraard kan je nog steeds genieten van een pak gratis games waaronder Fortnite, Apex Legends, Warzone en een pak anderen waarover je alles kan vinden in onze gratis games-special.

2 reacties

"Call of Duty: Modern Warfare multiplayer gets a free weekend starting April 24"

Dus dat is dit weekend ook gratis

Rating:0

Is het normaal dat ik total war nog niet gratis kan downloaden staat nog steeds op een bepaald bedrag.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments