Dit is de meest gedownloade game van 2019 in de PlayStation Store

za 11/01/2020
Praga
0 reacties

Nu 2019 er helemaal opzit, is het tijd voor Sony PlayStation om de balans op te maken rond de meest gedownloade games via de PlayStation Store. We hebben met zijn allen immers heel wat games digitaal aangeschaf, maar wie komt er nu als overwinnaar uit de bus?

Verrassend, of net niet, is dat GTA V op nummer 1 staat in de top tien. Nog steeds heel straf als je weet dat de game in september 2013 op de markt verscheen. Het is dus een oudje, klassieker inmiddels zeg maar, die het jonge/nieuwe grut de kop induwt.

Op de tweede plaats zien we het populairste voetbalspel van 2020 staan, namelijk FIFA 20. Ook straf voor een game die jaar na jaar te horen krijgt dat ze eigenlijk niets nieuws aan boord heeft, en eigenlijk kort door de bocht een geupdatete versie is van de game die het jaar ervoor verscheen.

Geen verrassing bij de VR-games want welke game was er plezanter om te spelen met een VR-bril op je kop dan Beat Saber? Juist, geen enkele!

Bij de free-to-play games staat Apex Legends op 1 en Fortnite op 2. De reden? We vermoeden dat iedereen Fortnite toch al had en dus eens wou kijken wat Apex te bieden had. En aangezien Fortnite ook vorig jaar de best verdienende titel was, staat het ook op 1 in de lijst van meest gedownloade DLC.

Hieronder het overzicht:

PS4

 1. Grand Theft Auto V
 2. FIFA 20
 3. Minecraft: PlayStation 4 Edition
 4. Call of Duty: Modern Warfare 2019
 5. Rainbo Six Siege
 6. Red Dead Redemption 2
 7. The Forest
 8. Rocket League
 9. EA Sports UFC 3
 10. Crash Team Racing

PS VR

 1. Beat Saber
 2. Blood & Truth
 3. Job Simulator
 4. SUPERHOT VR
 5. Creed: Rise to Glory

DLC

 1. Fortnite – The Laguna Pack
 2. Fortnite – The Cobalt Pack
 3. Fortnite: Battle Royale – The Wilde Pack
 4. Fortnite: Battle Royale – The Red Strike Pack
 5. Fortnite – The Wavebreaker Pack

F2P

 1. Apex Legends
 2. Fortnite
 3. Dauntless