Deze zondag stelt Ubisoft haar nieuwste games voor tijdens Ubisoft Forward

De jaarlijkse Ubisoft-persconferentie is steevast één van de hoogtepunten tijdens E3-week, maar in 2020 wordt er noodgedwongen gekozen voor een compleet digitale presentatie. Tijdens Ubisoft Forward deze zondagavond zal de ontwikkelaar/uitgever updates geven rond reeds aangekondigde titels én enkele verrassingen uit de doeken doen.

KLIK OP DE AFBEELDING OM NAAR DE VIDEO STREAM TE GAAN (ZONDAG VANAF 20u00)

Welke games zullen waarschijnlijk zoal de revue passeren? Wel, Watch Dogs Legion is ongetwijfeld één van de meest langverwachte titels uit de Ubisoft-stal en met reden, want de vorige games hadden al coole en interessante gameplay mechanics en Legion lijkt daar op verder te bouwen. De game neemt de speler mee in een futuristisch Londen waar je elke NPC kan rekruteren en controleren, van edgy tieners tot kranige bomma's.

Watch Dogs Legion

Nog een andere titel waar ik persoonlijk heel hard naar uitkijk is Beyond Good and Evil 2. We hebben al wat heel vroege gameplay mogen zien de afgelopen jaren, maar het blijft wachten op een volledig afgewerkt segment van deze gigantische openwereldtitel. Misschien tijdens Ubisoft Forward?

Komen we terecht bij nog een andere game waar we praktisch niks over weten: Gods & Monsters. Een openwereld action-game die inspiratie put uit de Griekse mythologie. In een eerder statement liet Ubisoft weten dat de game propvol 'epische battles en quests' zit, en dat klinkt nooit verkeerd, natuurlijk. Komt er nog bij dat het spel er behoorlijk mooi uitziet en er een heel coole visuele stijl op nahoudt.

Gods & Monsters

De kans is groot dat we ook meer informatie krijgen rond Hyper Scape, een battle royale-game die nét is voorgesteld vorige week. Vooral de Twitch-integratie in die titel is baanbrekend te noemen en kan wel eens voor een nieuwe trend zorgen in het online multiplayer-landschap.

Ik ga hier geen tekstje over Ubisoft neerpennen zonder de woorden Assassin's Creed: Valhalla aan te halen. Ja, deze wordt sowieso getoond. Het is momenteel de meest langverwachte Ubisoft-game en staat gepland voor dit najaar op Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 en PlayStation 5. Geen cross-generation piratengame deze keer, maar wel dus vikingen! En ik eet een controller op als we geen dansmomentje zullen zien passeren om Just Dance in de kijker te zetten.

Assassin's Creed: Valhalla

De hoop? De dromen? Die zijn weggelegd voor een Far Cry 6, een Prince of Persia en een Splinter Cell. En ja, Skull & Bones blijft me intrigeren, dus die had ik ook graag zien langskomen. Net als Rainbow Six Quarantaine en Roller Champions trouwens. Welke titels hopen jullie te zien? Mensen met Facebook: ook een Facebook-event beschikbaar zodat je een herinneringsnotificatie krijgt wanneer de presentatie bijna begint.

 

 

3 reacties

Je krijgt Watch Dogs 2 en andere digitale dingen gratis als je inlogt op de ubisoft website & online stream...
1 probleem...Alle servers liggen plat! Laugh

edit: Omdat de serverproblemen blijven aanhouden zal iedereen de rewards achteraf kunnen claimen ook al heb je de stream nooit bekeken.

Rating:0

Thx voor de info Foensh.
Dit hadden ze toch kunnen voorspellen.
Een free game krijgen, heel de wereld probeerde in te loggen(ik was er ook bij).

Rating:0

ik heb watch dogs 2 kunnen claimen op de ubisoft web page. Staat nu online zag ik.

Rating:1

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments