Deze week in Red Dead Online: Moonshiner en Bounty Hunter bonussen

Nu de meesten onder jullie thuiszitten vanwege corona, het einde van de examenperiode of misschien al gestart zijn met hun grote vakantie hebben jullie zeeën van tijd om te gamen. Misschien het ideale moment om eens te beginnen aan Red Dead Online, dat gratis verpakt zit bij Red Dead Redemption 2.

De game krijgt wekelijks updates met extra's, nieuwe content en bonussen. Iets wat ook deze week het geval is met de Moonshiner- en Bounty Hunter-bonussen.

De lokale bevolking verlangt naar meer illegale drank, dus hoog tijd om de illegale alcoholstoker in jezelf naar boven te brengen en je klanten te bevoorraden met je beste moonshine. Alle Moonshiner Sell Missions betalen de komende week 50% meer uit, dus maak meerdere runs en geniet van de zuurverdiende opbrengst van je illegale, maar noeste arbeid. 

Voltooi een Moonshiner Mission of Moonshiner Free Roam Event, en verdien dubbele Role XP. Mocht je een drang voelen om te ondernemen; de Moonshiner Shack kost deze week 5 Gold Bars minder dan normaal, en er is 35% korting op alle Moonshiner Role Items, waaronder de Bar Expansion en Toxic Moonshine Pamphlet.

Vigilantes zullen blij zijn om te horen dat alle Bounties – waaronder Legendary Bounties – 50% meer cash uitbetalen. Alle Bounty-missies en gerelateerde Free Roam-events betalen dubbele Role XP uit. Verkrijg de Bounty Hunter Licence voor 5 Gold Bars minder dan normaal, en profiteer van de bovengenoemde kortingen. Maak tegelijkertijd ook gebruik van 35% korting op Bounty Hunter Role Items. 

Alle tijdelijk beschikbare kledingitems van dit seizoen keren deze week terug, dus ga langs bij de kleermaker, open de Wheeler, Rawson & Co.-catalogus en check de aanbiedingen voor ze weg zijn.

Releasedatum
10/26/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments