s
r

Deze games zijn dit weekend allemaal GRATIS speelbaar

Als het coronavirus één voordeel heeft, dan is dat het feit dat heel wat ontwikkelaars en uitgevers hun games gratis aanbieden. Hieronder een overzicht van de games die je dit weekend, vanaf vandaag/gisteren gratis kan spelen.

Via Steam

Cities: Skylines: Cities Skylines is de game die SimCity had moeten zijn. De citybuilder heeft het gebruiksgemak van zijn voorbeeld, maar veel meer diepgang. Dat zorgt er voor dat je echt een stad naar eigen wens kan maken. En als je denkt dat je geen ruimte meer hebt, dan kun je een nieuw gebied bijkopen. Op die manier kun je gevoelsmatig maar blijven doorbouwen.

Between Two Castles: een strategiepuzzelgame waar we onder het bevel van een gestoorde koning ons kasteel moeten bouwen, uitbouwen of verbouwen.

Project Mercury: een actie-avonturengame die zich afspeelt in een post-apocalyptische cyberpunkwereld.

Insurgency Sandstorm: Insurgency: Sandstorm is een game waarin team-based tactics en op objectieven gerichte gameplay centraal staan. Dit in bikkelharde player versus player-gevechten, competitieve matchmaking en co-op spelmodi versus een meedogenloze AI.

Kerbal Space Program: Kerbal Space Program is een ruimtevaartsimulatiegame. 

Via Epic Games Store

World War Z: De mensheid staat op het punt van uitsterven. Van New York tot Moskou en Jeruzalem, de ondode Apocalyps blijft zich verspreiden. Als het einde opdoemt komt een team samen om de horde te verslaan en de doden te overleven. World War Z is een coöperatieve third-person shooter voor maximaal 4 spelers waarin je het in diverse settings en wereldsteden opneemt tegen honderden zombies. De game is gebaseerd op de film World War Z en mikt op snelle gameplay.

Tormentor: Tormentor X Punisher is een brutale twin stick shooter met als doel te overleven en de hoogste score te behalen. Eén schot volstaat om iedereen, inclusief jezelf, te doden. Moord, vernietig, verneuk demonen, stapel combo's op, krijg upgrades voor unieke treffers en overleef de afslachting van de eindbazen. Klinkt niet slecht qua omschrijving...

Ubisoft (pc, consoles)

Ghost Recon Breakpoint - kan je downloaden via je favoriete gaming platform. En er zijn nog een aantal bijhorende extra's te scoren.

Wargaming

Wargaming schenkt iedereen een gratis World of Tanks Premium Account.

Blizzard

World of Warcraft-spelers krijgen een 100% XP-boost tot 20 april

Ook in onze gratis games-special kan je terecht voor een heleboel toppers die free-to-play zijn. Verder zijn er ook een heleboel gratis demo's te downloaden via de diverse platformen waar Final Fantasy VII Remake, Trials of Mana Remake en Resident Evil 3 Remake, en loopt nu ook de gratis trial van Predator: Hunting Grounds (pc en PS4).

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments