Death Stranding niet langer een PS4-exclusive?

do 08/08/2019
Praga
3 reacties

Death Stranding is zonder twijfel een van de meest besproken en gehypete games van de voorbije, en misschien zelfs komende, maanden. Zelfs na het bekijken van de diverse video's hebben we nog niet echt een idee van hoe de game er nu echt gaat uitzien of zich laat spelen. Ook is het niet meer duidelijk of de game nu wel of niet een PS4-exclusive is...

De reden waarom we dat laatste durven vermoeden is immers omdat de game verdwenen is van de lijst met PS4-exclusieve games op de PlayStation website. Zal de game bijvoorbeeld, net als Detroit: Become Human, ook op pc verschijnen? Of wie weet, misschien zelfs op Xbox One en/of Switch?

Nu over die pc-versie werd al een tijdje gesproken, maar komt die dan sowieso, en verschijnt die dan tezamen met de PS4-versie of toch later?

We komen het ongetwijfeld te weten op gamescom binnen twee weken... vermoeden we. En anders wachten we tot 8 november, de releasedag van de game.

3reacties

Dit is echt oud nieuws.

Het game is nooit gelabeld geweest als exclusief. Alle cases hadden ook nooit het only on playstation label. De PC port is iets waar inderdaad al lang sprake van is. Oorspronkelijk stond dit zelf in de contracten dat het een PC port ging krijgen. Wrs samen met de next gen.

Rating:0

While Sony has heavily invested in Death Stranding development, it's not a formal PlayStation 4 exclusive. In a 2015 Q&A press release hosted by former PlayStation EU Community Manager, Lucas Liaskos, Sony reportedly confirmed the signed deal solely granted an early PlayStation debut.

Rating:0
Rating:0