"Dead Island 2 komt er en zal aan de verwachtingen voldoen"

za 16/11/2019
Praga
0 reacties

Hoe zou het inmiddels met Dead Island 2 zijn vraagt een mens zich af. Wel als we Koch Media’s CEO Klemens Kundratitz mogen geloven dan is de game nog steeds "very alive and kicking".

Sinds de aankondiging van Dead Island 2, inmiddels vijf jaar geleden, op de E3 2014 heeft de game een heuse lijdensweg achter de rug. Dead Island 2 zou toen door Yager Developments ontwikkeld worden, en Techland zou de game uitgeven. Daarna verhuisde de game naar het Dying Light-team, naar Sumo Studios, en vandaag is het in handen van Dambuster die we kennen van Homefront: Revolution. Derde keer goede keer?

“Dead Island is een heel belangrijke brand voor Koch Media, en de game moet er boenk opzitten" zegt Kundratitz. “We gaan er dan ook alles aan doen om een topgame af te leveren."

Uiteraard is er heel wat commotie rond de game en staat iedereen nogal sceptisch tegenover Dead Island 2 omdat dit reeds de derde studio is die de ontwikkeling van de game in handen krijgt. Maar Koch Media heeft alle vertrouwen in het eindresultaat en is er nu reeds zeker van dat het een kick-ass zombie game zal worden. 

Hieronder nog eens de aankondigingstrailer.

 

Releasedatum
2016
Beschikbaar voor