s
r

"De Unreal Engine 5-demo die op PlayStation 5 draaide, draait minstens even goed (en zelfs beter) op een laptop"

Indien je de afgelopen week niet onder een steen hebt geleefd, dan heb je ongetwijfeld de enorm knappe Unreal Engine 5-demo "Lumen in the Land of Nanite" zien passeren. Een demo die opgenomen is vanop Sony's nieuwste console en dus ook meteen toonde tot wat de PlayStation 5 in staat is.

Alleen is de hele discussie rond de kracht van de PS5 sinds gisteren wat geëscaleerd door een interview met een engineer bij het Chinese departement van Epic Games. Hij verklaarde dat de demo aan 30 frames per seconde draaide in een resolutie van 1440p op de PlayStation 5 terwijl diezelfde demo 40 frames per seconde haalde in dezelfde resolutie op een laptop.

Een beest van een laptop uiteraard, met een Nvidia RTX 2080-grafische kaart aan boord en een 970 Evo Plus-SSD. De stream met het bewuste interview is ondertussen offline gehaald, maar het kwaad is al geschied. Vocale fanboys zijn weer de aloude "oorlog" gestart tussen pc en consoles. Of hoe de geschiedenis zich steeds maar weer herhaalt.

 

4 reacties

Dit is oud en fake news... Begrijp niet dat verschillende websites er nu nog mee afkomen terwijl dit al lang ontkracht is...
https://youtu.be/JPuyjC0DBVw

Rating:1

Echt manne, fake news... Beetje research ipv klakeloos overnemen van wat je ergens leest aub

Rating:0

Weeral?

Rating:0

Dus dit is een up to date gamesite? ondertussen is dit nieuws 2 dagen geleden ontkracht door Sweeney zelf, en jullie zijn daar nog niet van op de hoogte?
Raar.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments