De Steam Summer Sales zijn live

Net op tijd, meer nog, perfect op tijd! Want met de start van de grote vakantie zijn ook de Steam Summer Sales van start gegaan. En iedereen weet wat dat wil zeggen, grote kortingen op games, heel veel games kopen voor een appel en een ei (gewoon om ze te hebben) en daarna veel te weinig tijd om ze te spelen. Maar geef toe, wat is er plezanter dan door de Steam-bibliotheek te neuzelen en te kijken wat er allemaal zoal in de aanbieding staat? 

Games die reeds een tijdje op mijn verlanglijstje staan zijn onder andere Disco Elysium, Endzone: A World Apart, Wolcen en nog een paar kleinere en grotere titels die ik nooit in huis heb gehaald. Ook Resident Evil 2 Remake staat stevig in de aanbieding trouwens, net als de hele BioShock-collectie. Of waarom niet Shadow Tactics: Blades of the Shogun? Van de makers van Desperados III. Kortom te veel leuke titels om ze allemaal op te noemen, dus ga gewoon zelfs eens neuzen.

De Steam Summer Sales lopen tot 9 juli dus be lean en mean, of quick en dirty, maar laat ons vooral weten welke games wij zeker moeten in de gaten houden. Zodat je op het einde van de koopjes je collectie helemaal crisp hebt.

Disco Elysium gaan we zeker checken.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments