De seksscènes in Cyberpunk 2077 voelen levensecht aan

do 28/11/2019
Praga
1 reacties

CD Projekt RED gaat niet over één nacht ijs bij de ontwikkeling van Cyberpunk 2077. Meer nog, ze trekken alle registers open om de spelers een volledig immersieve spelervaring te bieden. Dus ook de seksscènes moesten er levensecht uitzien (en aanvoelen).

CD Projekt RED biedt de Cyberpunk 2077-spelers de complete seksuele spelervaring, of hoe zeg je dat, aan. De meeste seksscènes in de game zijn dan ook in first person en volledig motion capped.

Begin september liet de studio reeds uitschijnen dat ze heel hard de kaart van een volledig immersieve spelervaring wilden trekken. Net daarom werden ook al de tussenfilmpjes vanuit een first person-standpunt opgenomen.

Blijkt nu dat ook de seksscènes in het spel vanuit een first person view ervaren worden door de spelers. Tijdens een recente Q&A in de New Meta Gaming Bar in Warsaw, Polen, waar een aantal Cyberpunk 2077-ontwikkelaars aanwezig waren, werd ook duidelijk gesteld dat de fans van de serie niet teleurgesteld zouden worden.

Of om het in hun woorden uit te drukken: "About sex scenes: they did a lot of mo-cap for these, and they believe that their amount should satisfy everyone, which should calm down anyone who assumed that they will just skip those entirely just because the game is in first person."

Wat kunnen we daar nog aan toevoegen?

Releasedatum
16/04/2020
Beschikbaar voor

1reactie

Ze zouden beter een tube durex pleasure gel in de collectors edition steken....

Rating:0