"De recente Assassin’s Creed: Ragnarok-lekken zijn fake"

ma 13/01/2020
Praga
0 reacties

Lekken, roddels, geruchten, we worden er bijna wekelijks mee om de oren geslagen. Het meest recente voorbeeld is dat van Assassin's Creed: Ragnarok dat we jullie vrijdag brachten.

Sommige van die geruchten zijn vaak waar, andere een pak lucht. En dat laatste zou nu ook, weeral volgens een te betrouwen persoon natuurlijk, het geval zijn voor Assassin's Creed: Ragnarok. Volgens die persoon zou de game zelfs helemaal niet als Ragnarok door het leven gaan...

Volgens Niko Partners Senior Analyst, Daniel Ahmad, “zijn al de nieuwe Assassin's Creed-lekken onjuist.” Dat liet Ahmad verstaan via een artikel op ResetEra. Hij voegt daar ook aan toe dat Ragnarok zelfs niet de subtitel is. Een aantal zaken die in het grote lek gepost werden, zoals verbeterde combat zouden wel juist zijn, omdat je daar haast automatisch mag van uitgaan.

In een ander deel van zijn ResetEra-thread, verklaart Ahmad dat de nieuwe speculaties nog steeds afgeleiden zijn van het Kotaku-rapport dat de focus legde op een spel met codenaam Assassin’s Creed: Kingdom. Sommige van die geruchten destijds werden nog eens opgerakeld en aangevuld. Je kan er dus van uitgaan dat er misschien wat logische features waar zijn, zoals dus die verbeterde combat, en dat nieuwe info gebaseerd werd of afgeleid werd uit die eerdere geruchten. 

Ahmad besluit zijn betoog dan ook dat de verhalen die nu weer naar boven komen drijven niet meer zijn dan verhalen gebaseerd op losse elementen.

De enige die ons echter uit de nood kan helpen is Ubisoft zelf. Of het Ragnarok zal zijn of niet, en wat de game in petto zal hebben voor de fans dat is dus afwachten. Al hopen wij stiekem toch echt wel op een Viking-setting.