"De PS5 heeft nog heel wat troeven achter de hand"

do 09/01/2020
Praga
0 reacties

Op de CES-beurs lichtte Sony reeds een tipje van de sluier wat betreft de PlayStation 5. Naast het logo schermde Sony ook met dure woorden als 3D Audio Sound, Haptic/Adaptive Triggers, hardware-based ray tracing en Ultra HD Blu-Ray. Maar er is meer op komst...

"De PS5 moet zijn echte geheimen nog prijsgeven" zegt CEO Jim Ryan.

In een interview met Business Insider Japan gaf Sony Interactive Entertainment's president en CEO Jim Ryan aan dat het bedrijf nog heel wat troeven achter de hand houdt waarover we later meer te weten zullen komen.

Hij heeft het dan over de grootste en vooral unieke features van de nieuwe PlayStation-console die later dit jaar, met de feestdagen, in de rekken verschijnt.

Waarom er niet voor een nieuw logo gekozen werd? Daar gaf Ryan aan dat het van vitaal belang was voor het bedrijf dat de PlayStation community bij het zien van het logo de PlayStation-brand meteen zou herkennen en dat het niet afwijkt van de traditionele PlayStation "look".

Maar wat nu die unieke features zijn, wat de console gaat kosten (sommigen gokken op 500 euro) en op welke datum hij in de rekken zou liggen, dat is dus nog allemaal koffiedik kijken.

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor