De ontwikkeling van Age of Empires IV ligt nog steeds op schema

Het is begin januari, dus hét moment om nieuwjaarsbrieven te schrijven. Mijn kinderen hebben dat al flink gedaan, maar ook ontwikkelaars blikken graag op een originele manier terug naar het afgelopen jaar.

Zo ook ontwikkelaars Relic en World's Edge van Age of Empires IV. Zij hebben in hun nieuwjaarsresolutie laten weten dat, ondanks de moeilijkheden waarin de wereld zich momenteel bevindt, de ontwikkeling van hun real-time strategy game nog steeds volgens plan loopt. 

Meer zelfs, de verschillende onderdelen van de game (AI, economie, simulatie van gevechten, ...) zijn af en worden nu getweakt. Concreet wil dit zeggen dat de basis van de game af is én dat de ontwikkelaars de game al op dagelijkse basis spelen.

In tussentijd werden ook de remasters van Age of Empires II en III gereleased, welke door de fans met open armen werden ontvangen.

Het is nog afwachten wanneer Age of Empires IV exact zal verschijnen. Maar het is wel al duidelijk dat de game bij release beschikbaar zal zijn via Game Pass.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments