"De nieuwe Call of Duty-game dit jaar speelt zich af in Vietnam"

Enkele lekken rond de Call of Duty-game die dit jaar nog zou verschijnen wijzen erop dat het niet om een reboot of een vijfde deel in de Black Ops-serie zou gaan, maar om een compleet nieuwe titel die zich afspeelt in Vietnam.

Dat liet gerenommeerd gamesjournalist Jason Schreier weten via Twitter. "Hoe de kaarten nu geschud zijn, staat de game nog steeds gepland voor deze herfst," zo onthulde hij. Maar hij maakte ook meteen de kanttekening dat er de komende maanden veel kan veranderen. Voor Schreier zelf is er de afgelopen weken veel veranderd in ieder geval. Hij maakte de overstap van de gamingwebsite Kotaku naar de businesswebsite Bloomberg.

"Ik ben zelf geen Call of Duty-persoon, dus ik weet praktisch niets over de lore (universum, nvdr.) en wat het betekent voor Black Ops, maar ik heb enkele keren één titel gehoord en dat is die van "Call of Duty: Vietnam". Zelf is hij niet zeker dat het spel zich afspeelt in het Black Ops-universum. Op 20 april publiceerde het YouTube-kanaal TheGamingRevolution nog een video die de geruchten verder exploreerde en dat de nieuwe game in zekere mate toch een crossover zou kunnen zijn met het Black Ops-verhaal.

Een Call of Duty dus in Vietnam in 2020 hoogstwaarschijnlijk. Zien jullie dat zitten? Of nog te druk bezig met Modern Warfare en Warzone?

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments