s
r

De geheimzinnige Call of Duty: Warzone-bunkers zijn blijkbaar open: mysterie ontrafeld?

Trouwe Warzone-spelers hebben ze ongetwijfeld al opgemerkt, die mysterieuze gesloten bunkers die je enkel kan openen met een keycard. Wel, groot nieuws vandaag want die bunkers zijn nu open! Het is te zeggen, je kan ze openen maar moet er wel iets voor doen, en zelfs je leven riskeren...

Dankzij de laatste patch, vandaag net geïnstalleerd, kan je nu de bunkers betreden door gebruik te maken van een Red Access Card: een lootable item dat je kan vinden in de legendary chests.

Eens de bunker open, vind je in de bunker high-quality gear en cash waarmee je meteen aan de slag kan. Je kan het een beetje vergelijken met Apex Legends' vaults en vault keys.

Op zoek naar actie en vette loot, dan weet je dus meteen waar je terechtkan. Want een ding is zeker, het zal er daar de komende uren en dagen hard aan toegaan!

Bunker doors that are outside now open with a keycard from r/CODWarzone

Maar!

Inderdaad er is nog een vettere maar! In de Warzone-bunkers zijn nog meer deuren, en deze deuren zijn dan weer wel nog gesloten. Verder hebben spelers ook een speciale boodschap opgemerkt onderaan de patch notes. Volgens hen zouden deze verwijzen naar de number stations uit Black Ops uit de Koude Oorlog, en dus misschien op hun beurt weer een verwijzing zijn naar de volgende Call of Duty-game. Iets wat wel zou kunnen kloppen aangezien, volgens Kotaku, Call of Duty: 2020 wel eens Black Ops 5 zou kunnen worden, en deze game zich zou afspelen in de Koude Oorlog en Vietnamoorlog.

Maar wat dan te denken van die telefoons die her en der plots Russische codes beginnen uit te kramen? Zouden deze codes dan dienen om die andere deuren te openen?

Dat mijn werkdag er maar snel opzit want ik heb zin om NU te gaan Warzonen! 

Warzone Phone Rings! Speaks Russian and gives a code. Can someone translate? from r/CODWarzone

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments