De Company of Heroes 2: Complete Collection verkrijgbaar via de Microsoft Store

Company of Heroes 2 is nog steeds razend populair. Als je trouwens zin hebt in een gelijk(w)aardige RTS-ervaring, dan kunnen we Iron Harvest, zeker aanbevelen. Heb je geen van beide games in huis, dan kunnen we beide aanbevelen, met een lichte voorkeur voor Company of Heroes 2 dat deze week trouwens verschijnt in de Microsoft Store.

Company of Heroes 2 neemt ons mee naar de slagvelden van WOII. Dit in twee meeslepende campagnes die zich uitstrekken van Stalingrad tot de Slag om de Ardennen. Neem het bevel over vijf unieke facties in een reeks multiplayer- en skirmish-scenario's. Verder kan je aan de slag met intense coöp-missies en challenges in de Theatre of War-uitbreidingen.

Visuele presentatie met emotionele impact maken de ervaring helemaal af. Realistische fysica en ongelooflijke details maken het nog intenser in de altijd veranderende verwoestbare omgevingen. Voel hoe de voertuigen door barricades stormen, hoe artillerie het landschap beschadigt en het ijs onder tankrupsbanden kraakt.

De game is reeds een flinke poos beschikbaar via Steam natuurlijk, maar deze week nu ook als een Complete Collection, we vermoeden de basisgame en al de uitbreidingen, in de Microsoft Store.

 
Releasedatum
06/25/2013
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments