De Arena War-series staan deze week centraal in GTA Online

vr 07/06/2019
Praga
0 reacties

In de GTA Online-update van deze week staan de Arena War-series centraal. Je krijgt dubbele beloningen waaronder dus 2 x GTA$ & RP bij alle Arena War-modi. Daarbovenop scoor je ook 30% procent korting op de Arena Workshop voor spelers die nieuw zijn in de serie. Dit alles aangevuld met verdere kortingen op Arena War-voertuigen, upgrades en meer.

Heb je de ballen aan het lijf om achter het stuur van een Issi Classic te kruipen in The Vespucci Job, dan krijg je ook een dubbele beloning voegt Rockstar er aan toe. Als je zin hebt in een stevig en agressief potje rijden, dan kan je dus de hele week profiteren van dubbele beloningen bij alle Arena War-modi.

Ga gewoon naar een Arena Series-icoontje op je kaart, of gebruik de Quick Join-optie op je iFruit om meteen te beginnen. Mocht de Arena-series nieuw voor je zijn, dan krijg je deze week 30% korting op de Arena Workshop.

Maak niet uit hoe nauw je het neemt met de wet, alle deelnemers in The Vespucci Job kunnen dubbele GTA$ & RP ontvangen. In deze spelmodus onderneemt een voortvluchtige een ontsnappingspoging met de stijlvolle en compacte Issi Classic, terwijl alle anderen een politieauto nemen om de voortvluchtige te zoeken en te vernietigen, zoals alleen de Los Santos-politie dat kan. De achtervolging kan twee kanten uit, de voortvluchtige krijgt alle checkpoints of eindigt in het mortuarium.

Als kleine misdaden meer je ding zijn, dan heb je geluk: alle Convenience Store Robberies betalen 2.5X GTA$ uit tot en met 12 juni. Trek om een supermarkt te overvallen gewoon je wapen en overtuig de kassierster om afstand te doen van de opbrengst.

Om aan een Premium Race mee te doen, sluit je je aan via de Quick Job App op je in-game telefoon, of via de gele corona bij Legion Square. Zet GTA$20K in, en ding mee voor de eerste plek tegen zeven andere racers waarvoor je GTA$100K krijgt. Degene die op de tweede en derde plaats eindigen ontvangen GTA$30K en GTA$20K.

· 6 juni: Downtown Underground (alleen voor Super)

· 7 – 10 juni – Eight Figure Bonus (alleen voor Sports Classic)

· 11 – 12 juni – Congestion Charge (alleen voor Super)

Releasedatum
18/11/2014
Beschikbaar voor