De 9lives-crew wil graag afzien (maar heeft wel jullie hulp daarbij nodig)

vr 30/11/2018
Randy
0 reacties

Het was onze eigenste Booka die met het voorstel op de proppen kwam: vier à vijf forummods laten afzien tot en met, liters zweet en tranen, maar dit alles wel om geld in het laatje te brengen voor de organisatie Kom op tegen Kanker. 

"Iedereen wordt geconfronteerd met kanker. Bij vrienden, familie, je partner of bij jezelf... Het blijft een verschrikkelijke ziekte die tot op de dag van vandaag veel slachtoffers eist. Ook op 9lives werden er doorheen de jaren al verhalen gedeeld, van crew tot lid. Met onze ondersteuning van de #100kmrun-actie van Kom op tegen Kanker willen we laten zien dat niemand er alleen voor staat en dat wij ook - vanuit de crew en de community - ons steentje kunnen en willen bijdragen aan kankeronderzoek en -behandeling", zo vertelt Booka.

"En daarom hebben we een loopteam afgevaardigd bestaande uit ehm... de meest atletische en aerodynamisch gebouwde crew members. Elk gaat op hun beurt 40, 30, 20 en 10km lopen. De loper die 40km loopt, haalt elke 10km een extra loper op, tot aan de finish. Ikzelf als zelfverklaard sportanalist (graptje!) zal instaan voor de 40km, onze twee Super Admins Vishnusixclix en Epyon nemen respectievelijk de 30km en 20km voor hun rekening. Last but not least zullen ze in de laatste 10km vervoegd worden door ofwel de stille kracht achter het forum moonstorm of de Politiek & Actualiteit-forummod Loser. En laten we hopen dat die laatste z'n nickname niet waarmaakt (lacht)."

Doneren kan je via de 9lives-teampagina op de officiële website van de Kom op tegen Kanker-actie!

Wel één belangrijk detail: onze ploeg mag enkel starten wanneer we € 2.500 hebben ingezameld. Dat bedrag wordt integraal gebruikt voor de strijd tegen kanker. "Dus daarom onze oproep: ligt dit project je nauw aan het hart, wil je het goede doel steunen of gewoon die "FOKKIN FORUMMODS!!!" zien afzien, dan mag je een bedrag naar keuze storten. Elke stap helpt. Help ons om er 100km te lopen. We lopen die los uit, beloofd!"

Waar kan ik doneren?
Via de officiële website van de Kom op tegen Kanker-actie en die kan je hier terugvinden.

Hoeveel moet ik doneren?
Elke eurocent telt. Misschien handig om te weten: vanaf € 40 per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Waar en wanneer kan ik die "FOKKIN FORUMMODS!!!" zien afzien?
Op zondag 24 maart 2019 in en rond Domein De Schorre in Boom.

Zijn er nog initiatieven van 9lives uit die ik kan ondersteunen?
Jawel, want op 26 januari waagt Booka zich opnieuw aan een 24 uur lange live-stream op Twitch waarin talloze games, films en goodies te winnen zijn. Elke donatie op die live-stream gaat eveneens integraal naar Kom op tegen Kanker. Meer info via de 9lives-Discord en het Discord-kanaal van Booka.