De 9lives-crew gaat opnieuw afzien (maar heeft wel jullie hulp daarbij nodig)

di 07/01/2020
Praga
1 reacties

Vier à vijf van onze forummods laten afzien tot en met! Liters bloed, zweet en tranen? Hmm, dat klinkt ons als muziek in de oren. Maar, alle gekheid op een stokje, dit alles natuurlijk wel om geld in het laatje te brengen voor de organisatie Kom op tegen Kanker.

Iedereen wordt geconfronteerd met kanker. Bij vrienden, familie, je partner of bij jezelf... Het blijft een verschrikkelijke ziekte die tot op de dag van vandaag veel slachtoffers eist. Ook op 9lives werden er doorheen de jaren al verhalen gedeeld, van crew tot lid. Met onze ondersteuning van de #100kmrun-actie van Kom op tegen Kanker willen we laten zien dat niemand er alleen voor staat en dat wij ook - vanuit de crew en de community - ons steentje kunnen en willen bijdragen aan kankeronderzoek en -behandeling.

Daarom hebben we een loopteam afgevaardigd bestaande uit ehm... de meest atletische en aerodynamisch gebouwde forumcrew members. Elk van hen gaat op zijn beurt 40, 30, 20 en 10km lopen. De loper die 40km loopt, haalt elke 10km een extra loper op, tot aan de finish. Er zijn drie lopers van vorig jaar die zich opnieuw het zweet uit het lijf lopen: Loser doet de 10km, Booka de 20km, nieuwkomer Makila pakt de 30km voor zijn rekening en Karry98 doet dit jaar de 40km.  

Doneren kan je via de 9lives-teampagina op de officiële website van de Kom op tegen Kanker-actie!

Wel één belangrijk detail: onze ploeg mag enkel starten wanneer we € 2.500 hebben ingezameld. Dat bedrag wordt integraal gebruikt voor de strijd tegen kanker. "Dus daarom onze oproep: ligt dit project je nauw aan het hart, wil je het goede doel steunen of gewoon die "FOKKIN FORUMMODS!!!" zien afzien, dan mag je een bedrag naar keuze storten. Elke stap helpt. Help ons om er 100km te lopen. We lopen die los uit, beloofd!"

Waar kan ik doneren?

Via de officiële website van de Kom op tegen Kanker-actie en die kan je hier terugvinden.

Hoeveel moet ik doneren?

Elke eurocent telt. Misschien handig om te weten: vanaf € 40 per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Waar en wanneer kan ik die "FOKKIN FORUMMODS!!!" zien afzien?

Op zondag 22 maart 2020 in Knokke-Heist.

Be there! Wij zullen er ook zijn (om te supporteren natuurlijk).

1reactie

Hopelijk is het weer net zo mooi als vorig jaar dan :)

Sfeer maken we wel opnieuw zelf! ;)

Rating:2