Dauntless krijgt volgende week nieuwe Hunt Pass en Challenge Trials

do 11/07/2019
Praga
0 reacties

Op zoek naar een nieuwe, lekker speelbare en goed uitziende free-to-play game omdat je bijvoorbeeld Fortite en Apex Legends beu bent, of gewoon een iets luchtigere versie van Monster Hunter World wil spelen? Dan is Dauntless zeker een aanrader!

Net als bij de eerder vernoemde concurrenten kan je hier ook, tot groot jolijt van de ontwikkelaars natuurlijk, je centen spenderen aan cosmetische upgrades en een battle pass. Al gaat deze laatste bij Dauntless door het leven als Hunt Pass natuurlijk.

Ontwikkelaar Phoenix Lab, bestaande uit een team van ex-Bioware, ex-Capcom en ex-Blizzard werknemers, niet de minsten dus, kondigt aan dat we in de loop van volgende week, namelijk 16 juli, kunnen rekenen op een grote update voor de game, genaamd Fortune and Glory.

Deze update voegt een nieuwe NPC toe, namelijk Lady Luck, en zij heeft heel wat challenge trials in twee verschillende moeilijkheidsgraden, zijnde Normal en Dauntless in de aanbieding. Het spreekt voor zich dat het slagen in deze challenges je geen windeieren zal leggen...

Net voor haar shop vind je trouwens, zo slim zijn de kerels van Phoenix Lab wel, een zogenaamde Wall of Champions (leaderboards zeg maar) waar je als speler je ranking kan zien/showen voor zowel solo als team play.

Daarbovenop is er dan de nieuwe Hunt Pass, genaamd High Skies, waarin de focus ligt op piraten.

Zin om Dauntless te proberen? Dat kan! De game is gratis te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en pc, terwijl een Nintendo Switch-versie voor later dit jaar op de planning staat. En het plezantste? De game is volledig speelbaar cross-platform!

Lady Luck

De Wall of Champions

Releasedatum
13/06/2019