Dataminers vermoeden dat Fortnite ook een respawn systeem krijgt

ma 04/03/2019
Praga
0 reacties

Een van de vele punten waarin Apex Legends zich weet te onderscheiden van Fortnite is het unieke, statische respawn systeem. Je moet de banner van je gesneuvelde teamlid oprapen en dan in een van de naburige respawn bakens droppen. Je makker keert dan terug, zonder wapens, maar kan wel zijn gear weer oppikken en de strijd verderzetten. Als je bij Fortnite het loodje legt, dan krijg je geen tweede kans...

Tot nu/binnenkort. Dataminers hebben immers ontdekt dat er weldra 'iets' zal of zou kunnen verschijnen in de vorm van een second chance vanTwitter-gebruiker FortTory vond namelijk een aantal files gerelateerd aan deze “Second Chance Van” en durft te vermoeden dat respawning in Fortnite weldra mogelijk zal zijn. De Second Chance Van heeft trouwens al een uiterlijk en bijhorende geluiden die werden toegevoegd in een recente patch.

In Respawn Entertainments Apex Legends gaat het dus met banners en een statisch respawn-baken, terwijl het Fortnite-systeem met kaarten zou werken, en het busje op de map zou rondrijden. Dit om het een ietsje anders aan te pakken dan bij Apex.

Daarnaast kreeg Fortnite recent ook een ping-systeem vergelijkbaar met dat van Apex Legends.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor