Darksiders-remaster officieel op komst

vr 29/07/2016
Martijn
0 reacties

Enkele dagen geleden deed het gerucht zich al de ronde, maar het bericht is nu bevestigd: Nordic Games komt nu ook met een remaster van de eerste Darksiders.

De game zal ditmaal de titel Darksiders: Warmastered Edition dragen en hij is aangekondigd voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Wii U. We herleven het avontuur van War, één van de vier Horsemen of the Apocalypse, met verbeterde graphics en een haarscherpe 1080p-resolutie voor elk platform. De texturen in de game zijn twee keer scherper gemaakt en verder draait de titel nu ook aan 60 frames per seconde; de enige uitzondering op de regel is dat die framerate op de Wii U 30 frames per seconde omvat. Een zekere releasedatum is nog niet aangekondigd, maar naar de verwachting van geruchten zal deze tussen 25 en 28 oktober plaatsvinden en zal de titel tussen de 20 en 30 euro kosten.

Gevangen in en verraden door complotten tussen hemel en hel, wordt War na een oorlog op de Aarde voor het Charred Counsil vals beschuldigd en van al zijn krachten ontdaan. Echter, hij krijgt nog een laatste kans om de doodstraf te ontlopen: terug naar de Aarde om bijtijds de waarheid te vinden. Vecht je door engelen en demonen om je krachten terug te winnen en naamszuivering af te dwingen.

Releasedatum
22/11/2016
Beschikbaar voor