Cyberpunk 2077 opnieuw uitgesteld naar 19 november

Slecht nieuws voor de Cyberpunk 2077-fans! We vernemen zonet dat CD Projekt RED de release van de game verschoven heeft van 17 september naar 19 november. 

In een persbericht gaf de studio aan dat ze de game pas willen releasen wanneer deze echt helemaal klaar is. Daarnaast zijn ze zich er terdege van bewust dat het nemen van een dergelijke beslissing hun een stuk vertrouwen zal kosten bij de fans. Iets waar ze zich meteen ook voor verontschuldigen bij de spelers die uitkijken naar de game.

Maar Cyberpunk 2077 moet een onvergetelijke game worden, en daar moeten dus moeilijke beslissingen voor genomen worden waarvan dit nieuwe uitstel er een van is.

Op het moment van schrijven is Cyberpunk 2077 zowel inhoudelijk als qua gameplay af zegt het team. De quests, tussenfilmpjes, vaardigheden en items; alle avonturen die Night City te bieden heeft zijn klaar. Maar met zo'n overvloed aan content en complexe systemen die met elkaar verweven zijn, moet het team alles nog eens dubbelchecken, de spelmechanismen balanceren en veel bugs oplossen. Een enorme spelwereld betekent een groot aantal dingen die moeten worden gladgestreken en daar is dus extra tijd voor nodig.

Night City Wire gaat nog steeds door op 25 juni, en dan zullen we meer te weten komen.

Releasedatum
11/19/2020
Beschikbaar voor

2 reacties

Daar zou dan toch iets aan mogen vast hangen na twee keer uitstel .

Rating:0

Je krijgt er een betere game voor in de plaats! Wink

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments