Cristiano Ronaldo is spoorloos verdwenen in FIFA 19

vr 15/02/2019
Praga
1 reacties

Waar is FIFA 19's coverster Cristiano Ronaldo naar toe? De beste voetballer ter wereld is immers verdwenen van de cover van FIFA 19, de tussenfilmpjes en menuschermen. In zijn plaats prijkt nu zijn Argentijnse ploegmakker Dybala. Uiteraard is Ronaldo wel nog steeds te kiezen als speler van Juventus of het Portugese nationale team.

Je zal het ongetwijfeld wel gemerkt hebben wanneer je als trouwe FIFA 19-speler je spel opstart: Ronaldo is verdwenen! Hij is niet meer te zien op de cover of menuschermen en werd vervangen.

Waarom? Dat heeft ongetwijfeld te maken met de man zijn bedenkelijke reputatie naast het veld. Hij werd immers in verdenking gesteld in een verkrachtingszaak en dus vond EA Sports het tijd om even het eigen blazoen op te poetsen.

Toen de zaak aan het licht kwam EA met een officieel statement naar buiten dat het zaak nauwlettend in de gaten zou houden en vooral dat ze bij EA verachten dat hun ambassadeurs en coveratleten zich gedragen op een manier die overeenkomt met de waarden van EA..

 

Releasedatum
28/09/2018

1reactie

Typo in laatste alinea:

verachten, moet verWachten zijn?

Rating:0