Corona of niet, in GTA Online draaien de Nightclubs op volle toeren

Stap voor stap worden de, al dan niet (niet) logische, acties ondernomen om terug te keren naar een min of meer normaal leven na corona. Om te gaan feesten in clubs en discotheken is het echter nog te vroeg. De oplossing hiervoor? Nightclubbin' in GTA Online natuurlijk want die zijn volledig coronavrij.

Clubeigenaars zien hun winst flink stijgen deze week in GTA Online, te beginnen met een 2X boost op de tarieven voor Nightclub-inkomens. Ga dus langs in het kantoor van je club en check meteen of je voldoende plek hebt in je kluis om dat extra geld weg te stoppen.

Als je interesse hebt in nieuwe goederen om te verhandelen en je niet bang bent om je handen vuil te maken, dan zijn de Business Battles iets voor jou. Deze week ontvang je dubbele beloningen. Maar wees voorzichtig, rivaliserende businessmagnaten zouden wel eens achter dezelfde lading aan kunnen zitten. 

Driedubbele GTA$ & RP in Hunting Pack (Remix)

In Hunting Pack (Remix) moet je plankgas geven, en dat vooral blijven doen. Doe je dat niet, dan kan de bom die aan je wagens’ snelheidsmeter zit ontploffen. Het aanvallende team zal er immers alles aan doen om jou op te blazen. Gelukkig kan je nog rekenen op je trawanten die er alles aan moeten doen om jou te beschermen. Het klinkt misschien riskant, maar je krijgt er ook wat voor terug: deze hele week ontvangen de winnaars van Hunting Pack (Remix) driedubbele beloningen.

Breng een bezoek aan de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef the Lucky Wheel een flinke draai voor de kans om een beetje rijker naar buiten te lopen, bijvoorbeeld met merchandise, of zelfs een gratis setje sleutels. Voor deze week is de grote prijs een Declasse Scramjet - een veelzijdige auto met een vlammend uiterlijk die fantastisch zou passen bij een hip kapsel.

Feeling lucky punk? Geef dan een draai aan het wiel en misschien is deze wagen binnenkort van jou!

Releasedatum
11/18/2014
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments