Conan Exiles komt later dit jaar nog naar Xbox One

wo 01/03/2017
Lazlo
0 reacties

Conan Exiles breekt intussen alle verwachtingen in Early Access op Steam. Het spel zit er echter ook aan te komen op PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Funcom laat weten dat we later dit jaar zelfs nog met de Xbox-versie aan de slag kunnen.

Conan Exiles breekt intussen alle verwachtingen op pc.

In het derde kwartaal van 2017 verschijnt de game via het Xbox Preview-programma op Microsofts console. Dat zegt Funcom na het bekendmaken van zijn financiële rapport. Daaruit bleek dat de game in een maand tijd al de kaap van 480 000 verkochte exemplaren bereikte, wat het jaardoel was voor de titel. Zulk succes versnelt dus de plannen om de survival-titel ook naar andere platformen te brengen.

Het zou ook niet over dezelfde versie gaan als die waar pc-games nu mee aan de slag zijn. Gezien de ontwikkeling in die tijd al wat verdere stappen ondernomen zal hebben, krijgt de Xbox One meteen een meer up-to-date uitgave. Desonanks zal het natuurlijk niet de volwaardige game zijn die Funcom begin volgend jaar wilt releasen.

Wanneer we exact met Conan Exiles aan de slag kunnen op Xbox One, weten we nog niet. Intussen blijven we lustig doorgamen op onze pc-versie. Wat onze eerste ervaringen met de game net waren, ontdek je in onze hands-on preview.

Releasedatum
08/05/2018
Beschikbaar voor