Colin Farrell vervoegt The Batman-cast als The Peguin

di 07/01/2020
Lazlo
0 reacties

The Batman-regisseur Matt Reeves laat via Twitter weten dat Colin Farrell de rol van superschurk The Penguin op zich zal nemen.

Farrell, die je ook wel kent uit prenten als Fantastic Beasts and Where to Find Them en series als True Detective, speelt Oswald Cobblepot in The Batman. Dat werd sinds november al in de wandelgangen gefluisterd en is nu dus bevestigd.

The Batman-regisseur Reeves kondigt graag zijn acteurs aan via Twitter, al dan niet aan de hand van een duidelijke referentie. De tweet over Colin Farrell zijn nieuwste rol is niet bepaald een glasheldere aankondiging, maar laat ook niet al te veel ruimte voor twijfel.

Farrell zal het in de The Batman-cast doen naast namen als Andy Serkis (Alfred Pennyworth), John Turturro (Carmine Falcone) en Peter Sarsgaard (rol tot dusver ongekend). Twilight en Harry Potter-ster Robert Pattinson zal The Dark Knight himself vertolken.

Het is nog even wachten geblazen voor we het eindresultaat van de aankomende DC-prent kunnen bewonderen. De film zou voorjaar 2021 in de zalen verschijnen.