s
r

Claim nu je gratis key voor tweede closed bèta van Shadow Arena

(Zolang de voorraad strekt)

In Shadow Arena nemen 40 spelers het tegen mekaar op in een meedogenloze arena, dit met als doel als laatste over te blijven. Noem het gerust de fantasy-versie van het battle royale-principe, maar dan in het Black Desert-universum. In de closed bèta kan je kiezen uit 9 verschillende personages, elk met hun eigen unieke combat/skills. En wij hebben nu gratis keys voor de tweede closed bèta! Deze loopt van 17 tot en met 19 april.

Om je een weg naar de overwinning te vechten moet je het niet alleen opnemen tegen andere spelers maar ook tegen monsters. Dit om loot te scoren waarmee je jouw gear kan upgraden en buffs kan verdienen. 

Shadow Arena begon als een in-game event in Black Desert maar groeide dankzij het succes uit tot een stand-alone game. En ook al lijkt Shadow Arena verdacht veel op Black Desert, toch is het er in geslaagd een eigen look en feel te creëren. Eentje die het midden houdt tussen een MOBA, battle royale en diverse MMO-genres zeg maar.

Shadow Arena heeft 2 gameplay modi: solo and team. Solo is perfect om je skills te oefenen en te perfectioneren, waarna je daarna in team aan de slag kan en daar alles kan geven wat je in huis hebt om met de hoofdprijs te gaan lopen.

Gamers die reeds deelnemen aan de vorige closed bèta hebben automatich toegang tot deze nieuwe bèta waarin vooral de matchmaking en player balance getest worden. Ook kan je nu rekenen op de toevoeging van een Skirmish/bot modus en een Tutorial modus.

Bovendien levert je deelname aan de bèta ook een aantal in-game extra's op wanneer de game definitief verschijnt. Ook hier krijgen spelers die reeds aan de vorige closed bèta deelnamen de exclusieve in-game rewards.

 

Hoe je key claimen/verzilveren?

- Add a game to Steam
- Redeem key
- Testversie van Shadow Arena is aan de library toegevoegd. Je kan spelen zodra de servers live zijn.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments