s
r

Check onze exclusieve onthulling van de Hearthstone-kaart: de Cycle of Hatred

Begin augustus kunnen we aan de slag met de nieuwste Hearthstone-uitbreiding: Scholomance Academy. Hiermee lanceert Blizzard zijn tweede uitbreiding die gepland staat voor het Year of the Phoenix. In tegenstelling tot de voorgaande uitbreiding lijkt Scholomance Academy opnieuw de luchtige toer op te gaan. Samen met heel wat nieuwe mechanics en nieuwigheden krijgen we ook heel wat verse kaarten voorgeschoteld. Wij hebben het exclusieve genoegen jullie een nieuwe Demon Hunter-kaart voor te stellen: Cycle of Hatred.

Iedereen kent het gevoel wel: je wil maar al te graag enkele gigantische (en dus dure) minions op het veld droppen, maar in die tijd heeft de Aggro Hunter of Lackey Warlock aan de andere kant van de tafel het veld bezet met heel wat kleine minions. Als de kleine krachten zich bundelen, zit je big ass minion dus al snel in de problemen.

De nieuwste klasse in de game (Demon Hunter) had hier geregeld problemen mee. Eén kaart kon echter soelaas brengen; Chaos Nova. Voor zo’n 5 mana-punten verpulver je alles op het veld die minder dan vier levenspunten heeft. Met de nieuwste Cycle of Hatred wordt een gelijkaardig effect verkregen voor zeven mana-stenen. Ook worden er slechts drie schadepunten per minion uitgedeeld. Die opoffering in mana- en schadepunten wordt echter gecompenseerd met een 3/3 Spirit-minion voor iedere minion die het leven laat. Ben je dus op zoek naar een snelle Board Wipe waarna meteen controle over het speelveld verkregen wordt, dan is deze Cycle of Hatred de kaart die je zoekt!

Stay tuned, want volgende week stellen we opnieuw een splinternieuwe kaart aan jullie voor...

Releasedatum
03/11/2014
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments