"Cheaters hebben voor mij PUBG compleet verwoest"

ma 13/11/2017
Randy
2 reacties

Op diverse internetfora en gamingsites wordt het anti-cheatsysteem in de immens populaire game PlayerUnknown's Battlegrounds stevig bekritiseerd. "PUBG is één van m'n favoriete titels dit jaar, maar de gigantische hoeveelheid cheaters die recent hun intrede maakten, verwoesten de game compleet voor mij", zo luidt één van de talloze reacties.

Eén van die cheaters was zijn cheatsessie aan het streamen en het internet zou het internet niet zijn, moest daar nadien geen videoclip van rondcirculeren. Persoonlijk ben ik bespaard gebleven - denk ik - van cheaters tijdens sporadische PUBG-sessies, maar in zo'n game is het natuurlijk altijd wat moeilijk om te achterhalen of er iemand daadwerkelijk aan het cheaten is. Onderstaand filmpje is dan wel weer een schoolvoorbeeld van cheaters die het er vingerdik op leggen.

Ben jij al het slachtoffer geweest van cheaters in PlayerUnknown's Battlegrounds? 

Releasedatum
23/03/2017
Beschikbaar voor

2reacties

Dat ge er zelf al zo over gaat stoefen via streaming, wow, die moet echt wel veel vrienden hebben in real life. *roltogen*

Rating:0

Dat is puur omdat ze zich 'cool' vinden. in hun hoofd komen dergelijke spelers niet verder dan 'ik ben de beste want ik dood iedereen', 'de score is waar het om gaat'.

Rating:0