Chappie weldra in Apex Legends?

di 19/02/2019
Praga
0 reacties

Dataminers hebben ontdekt dat Apex Legends binnenkort misschien wel nieuwe personages, een nieuwe map, nieuwe abilities, een gewone Battle Pass en een Premium Battle Pass kan krijgen. Van een van de extra personages kennen we misschien de naam al, Chappie...

Ken je Chappie niet? Shame on you! Chappie, uit 2015, was een futuristische actiefilm van Neill Blomkamp, de regisseur van District 9 en Elysium. In deze film was Chappie een soort Robocop die de misdaad moest helpen bestrijden. Hij werd gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer Chappie gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

Wel die Chappie dus zou binnenkort wel eens deel kunnen uitmaken van de Legends line-up uit Apex Legends. Regisseur Neill Blomkamp is alvast voor het idee gewonnen. Nu nog uitvogelen wie de licentie heeft van Chappie want ook dat is niet van de poes. Chappie verscheen namelijk in 2015 en had drie productiehuizen achter zich. De film werd dan weer verdeeld door Sony's Colombia Pictures. Of is het dan misschien de man hem bedacht en ontwierp?

We zijn alvast benieuwd hoe Pathfinder zal reageren op de concurrentie...

Trouwens zegt de naam Neill Blomkamp je iets? Dat kan, hij maakte recent nog de Anthem live-action trailer.

 

Releasedatum
04/02/2019
Beschikbaar voor