Call of Duty: Warzone heeft nu een solo modus

wo 18/03/2020
Praga
0 reacties

Call of Duty: Warzone was vanaf de eerste seconde een schot in de roos. In minder dan een week kon de game reeds tellen op 15 miljoen spelers en daar zouden er nog wel eens een heel pak kunnen bijkomen. In de eerste plaats door het coronavirus waardoor iedereen nu zeeën van tijd heeft om te game en door de toevoeging van de solo modus.

Warzone speel je in teams van drie, maar als je geen vrienden hebt die de game spelen dan moet je het met randoms doen, en dat is niet altijd plezant. Ik speel zelf liever alleen dan dat ik met twee wildvreemden op pad moet. Soms valt het mee en zijn het coole gasten, maar veelal zijn het mensen die elk hun eigen pad kiezen en dan sta je er nog vaak alleen of met zijn tweeën voor.

Het principe blijft uiteraard hetzelfde; je neemt het op tegen 149 andere spelers en moet als laatste overblijven. Ook de Gulag is nog steeds aanwezig waardoor je alsnog een extra kans krijgt om de game te winnen. Het enige dat je moet missen is de mogelijke hulp van teamleden om je te reviven of om je terug tot leven te kopen.

Releasedatum
25/10/2019
Beschikbaar voor