Call of Duty: Modern Warfare en Warzones populairste gun werd generfed

Het rijk van Call of Duty: Modern Warfare en Warzones populairste gun is uit, niet letterlijk maar toch... Inderdaad de Grau werd generfed en dat zullen heel wat spelers voelen. In mijn eigen Warzone WhatsApp-groepje is het alvast een hot item.

De Grau behoorde ook tot mijn favoriete guns, zowel in de multiplayer van Modern Warfare als in Warzone. De Grau was bij heel wat spelers, waaronder ook bij mij en zeker in Warzone, het populairste wapen. Het wapen deed, zeker in combinatie met de stopping power field upgrade, heel wat schade, was handig in omgang, gemakkelijk te controleren, ook qua recoil, en deed ook vanop afstand heel wat schade. Het zat dan ook sowieso in een van mijn vaste loadouts, en we waren de beste vrienden op het slagveld.

Infinity Ward had de Grau echter reeds een tijdje in de gaten en had beloofd het assault rifle eens aan te pakken, wat nu dus gebeurd is. Zo werd de damage range verminderd, de recoil iets verhoogd, en kregen de Tempus 26.4" Archangel en FSS 20.8" Nexus barrel attachments een verminderde recoil compensation en een decreased range.

Deze nerfs pakken dan ook de Grau aan waar hij het sterkst in was als een langeafstandswapen met lage recoil. Er zullen dus, toch in mijn geval, weer veel kogels verloren gaan in het luchtledige...

Jammer maar helaas, dus ofwel de Grau weer pimpen of mijn M4A1, M13 of MP5 weer steviger maken. Wat zal het worden...

Mijn beste vriend in Warzone/Modern Warfare: de Grau...

 

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments