Call of Duty 2020 The Red Door-beta verschijnt op de Microsoft Store

Krijgen we binnenkort de officiële aankondiging van Call of Duty 2020, en daar meteen een beta aan vastgekoppeld? Het zou wel kunnen, en vooral zeer cool zijn...

De volgende Call of Duty zou de ondertitel Cold War meekrijgen, de volgende Call of Duty zou officieel aangekondigd worden in-game via Warzone, en zo zijn er nog wel wat geruchten rond de nieuwste telg in de serie.

Het ziet er echter weer een beetje meer naar uit dat de officiële aankondiging wat dichter komt. Een nieuwe, onaangekondigde en Mature-rated game van Activision, genaamd The Red Door is namelijk live gegaan op de Microsoft Store, met daarbij de optie om een code te redeemen. Daarbovenop is er nog de gigantische inhoud van de game, goed voor zo'n 81 GB schijfruimte. Neem daar nog bij dat de vorige beta's voor eerder verschenen Activision-games ook met een codenaam werden aangekondigd en je snapt dus waarom we denken dat The Red Door wel eens Call of Duty 2020's closed beta zou kunnen zijn.

"There is more than one truth. If you go looking for answers, be ready to question everything and accept that nothing will ever be the same. The Red Door awaits, do you dare step through it?"

En dan zijn er nog de verhalen rond het vijfde seizoen van Warzone, dat start in augustus, en dat in het teken zou staan van de reveal van Call of Duty 2020.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments