Borderlands 3 krijgt Broken Hearts Day en verhoogde level cap

di 11/02/2020
Praga
0 reacties

Plezant nieuws voor de Borderlands 3-spelers, en nieuwkomers, die maar geen genoeg krijgen van deze coole shooter. Gearbox en 2K delen vandaag een Community Love Letter waarin ze hun fans bedanken voor de steun. Daarnaast werd de volgende roadmap onthuld met daarin een nieuw seizoensgebonden event, een verhoging van de level cap en een heleboel op stapel staande quality-of-life verbeteringen.

Het nieuwe seizoensgebonden én gratis event is het perfecte tegengif voor alle Valentijns-ellende: Broken Hearts Day. Bepaalde smoorverliefde vijanden doorheen de Borderlands zullen binnenkort speciale harten rond hen hebben vliegen. Deze harten komen in verschillende vormen en als je erop schiet, krijg je unieke effecten, gaande van het verbeteren van de schade die je groep kan aanrichten tot het tijdelijk veranderen van een vijand in een bondgenoot en zelfs het exploderen van je vijand tot een hoop loot.

Hoe meer harten je breekt, hoe meer beloningen je vrijspeelt met een totaal van 5 te verdienen beloningen, waaronder speciale skins en Legendary wapens die uniek zijn aan dit evenement.

Broken Hearts Day kan worden in- en uitgeschakeld in het hoofdmenu van de game zodat spelers zich op elk gewenst moment kunnen afmelden (of terug aanmelden) voor het event. Later deze maand gaat het event live op Xbox One, PlayStation 4, Stadia en pc van zodra de februari patch is gelanceerd.

Vanaf dan heb je exact één week om wat harten te breken voordat het seizoensgebonden event afloopt.  

Bovenop dit evenement heeft Gearbox ook de eerste level cap-verhoging van Borderlands 3 aangekondigd. Tegelijkertijd met de start van Broken Hearts Day, zal het maximale Vault Hunter level van 50 naar 53 stijgen. Dit geeft je drie extra skill points om aan je skill trees toe te voegen, wat toelaat om je bestaande builds te verbeteren of te experimenteren met bijkomende vaardigheden.  

De Community Love Letter bevatte ook extra details over elk van de aankomende verbeteringen:

- True Vault Hunter Mode
- Cutscenes die kunnen worden overgeslagen
- Guardian Rank Toggling
- Event Toggling
- Fight for Your Life-verbeteringen
- Mayhem 2.0
- Twitch ECHOcast Extension-toevoegingen

Releasedatum
13/09/2019
Beschikbaar voor